domingo, 25 de octubre de 2009

ENLLAÇOS D'INTERÈS


Com es pot veure, a la part dreta del nostre bloc hi ha una sèrie d’enllaços. Aquests enllaços són de diferents blocs que hem trobat i ens han interesat perquè també parlen dels jocs infantils.

Hi ha quatre enllaços que els hem titulat “La importància del joc” perquè aquests blocs parlen del paper que desenvolupen durant l’etapa d’infantil. El joc ajuda al nen a relacionar-se amb altres nens, a desenvolupar les seves capacitats psicomotrius, a que es torni més creatiu, a aprendre a compartir, a guanyar i a perdre, a participar en grup, etc. Tot això són valors o hàbits que els nens han d’aprendre, i el joc és una de les millors maneres de fer-ho. A més de divertir-se fan que sorgeixin situacions com haver de compartir o jugar amb altres nens.
Un altre enllaç que ens ha semblat interesant ha estat el de “Cançons dels jocs tradicionals”. Aquest bloc està en castellà i les cançons també, però aquest apartat és molt important, perquè és una manera de introduir la música i els balls als jocs. A més, tant els més grans com els més petits disfruten amb aquest tipus de joc, ja que cançons com “El patio de mi casa” les hem ballat tots.
També, hem volgut fer referència als “Jocs infantils digitals”. Avui dia, les noves tecnologies arriben més aviat als més petits. Els jocs educatius online són una manera de familiaritzar als nens amb les noves tecnologies. A més, també serveixen per aprendre, ja que hi ha molts jocs que ajuden a desenvolupar habilitats, com la concentració i atenció, mentre es diverteixen a la vegada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario